Важливо знати на випадок відключень світла: ТОП-5 побутових приладів, які працюють без розетки

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Яка техніка працює без світла
Побутова техніка, яка працює без світла. Фото: metro.zakaz.ua

Під час відключень електроенергії треба попіклуватися про свій побут

Раніше ми розповідали, як можна зберігати воду якнайдовше на випадок непередбачених ситуацій, а зараз познайомимо вас з технікою, яка чудово працює без розетки. Це допоможе почуватися максимально комфортно, як вдома, так і поза межами домівки.

У будинку присутні досить багато побутових приладів, які полегшують побут та покращують життя. Деякими ми користуємося досить рідко, а інші незамінні для нас кожного дня. Як і прилади можуть працювати без електрики, розповідає rbc.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фен на батарейках

Зазвичай, його купують для використання у подорожах та поїздках, але він може добре виручити на випадок відключень світла. Такі пристрої оснащуються потужним акумулятором, легкі та зручні у користуванні та мають різні типи налаштувань температури і швидкості.

Вентилятор на батарейках

У спеку такий пристрій стане справжнім рятівником для всієї сім’ї, особливо з дітьми. Він компактний, легко переміщується, простий у користуванні та може заряджатися через USB або замінюватися стандартними батареями.

Бездротовий пилосос

Навіть при відключеннях світла ви завжди зможете забезпечити прибирання та охайність оселі. Сучасні потужні моделі з акумуляторами великої ємності досить зручні та компактні.

Світлодіодні ліхтарі на батарейках

Подарують світло та затишок. Вони споживають менше енергії і служать довше, ніж традиційні лампочки, мають багато різних функцій та легко переміщуються.

Портативна електростанція

Це практично велика батарея, від якої можна живити різні побутові прилади. Це надійне джерело живлення має розетки змінного струму (AC), постійного струму (DC) та USB-порти для різних типів пристроїв та може заряджатися від сонячних панелей, розетки чи автомобільного зарядного пристрою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися важливими порадами, як зарядити телефон при відключеннях світла. Для цього є мінімум кілька способів, що допоможуть лишатися на зв’язку.