Не годяться для протирання: ТОП-6 речей, які зіпсують екран вашого смартфона

Гаджети та авто
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Екран смартфона - чим чистити
Як очистити екран смартфона. Фото: rbc.ua

Впевнені, ви хоч раз користувалися для очищення екрана телефона одним з цих заборонених засобів

Щоб техніка прослужила довго, нею потрібно вміти правильно користуватися. Наприклад, раніше ми розповіли про те, як збільшити час роботи ноутбука без підзарядки. Тепер же розповімо про догляд за найвразливішою частиною вашого смартфона - екраном.

Здавалося б, що тут складного - очистити екран смартфона? Та іноді обраний спосіб може завдати непоправної шкоди вашому гаджету. Тож, якщо ви не збираєтеся найближчим часом купувати новий, - забудьте про використання наступних засобів. Про це пише lifehack.co.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спирт ефективно очистить екран, але водночас зруйнує захисне покриття пристрою. Таким чином він стане вразливішим до різних пошкоджень.

Рідина для очищення скла також може пошкодити поверхню екрана смартфона. А все тому, що він відрізняється від звичайного скла.

Побутова хімія. Те, що ви використовуєте для прибирання будинку, є занадто агресивними засобами для цього гаджету.

Перекис водню призводить до руйнування захисного покриття екрана і тим самим прискорює його забруднення.

Оцет може знищити захисне покриття гаджета своєю кислотною дією. Тож ні, однозначно ні!

Грубі тканини (наприклад, джинси та паперові рушники). Їхнє використання знижує чіткість екрана та псує зовнішній вигляд смартфона через спричинення появи подряпин.

Найкраще скористатися для очищення екрана смартфона дистильованою водою та спреями для електронних гаджетів. Наносити їх потрібно на спеціальні серветки для моніторів та дисплеїв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як видалити дані про вашу активність з Google. Ознайомитися з цією корисною інформацією можна у цьому матеріалі.