Турецький "кілер", французький легкоатлет, який лишився без золота через статевий орган та багато іншого: чим дивувала Олімпіада-2024

Позитив
1 142
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олімпійські ігри 2024 запам'ятаються надовго завдяки цікавим неспортивним моментам
Фото: Getty Images

До кінця змагань лишилося 3 дні

Вже за три дні закінчиться наймасштабніша спортивна подія року - Олімпійські ігри 2024 у Парижі. Весь світ чекає підсумкових результатів, а також неймовірного перформансу від актора Тома Круза, який з'явиться на церемонії закриття дійства.

Щодо того, якою була ця олімпіада, то тут варто окреслити увагу не лише на спортивних моментах, а й на епізодах, які змусили рядового глядача зайвий раз посміхнутися та зацікавитися тим, чи іншим спортсменом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, користувачі можливо і забудуть, хто скільки здобув нагород, але точно пам'ятатимуть французького атлета Антоні Амміраті. Отож, чоловік своїм статевим органом збив планку і не взяв потрібну висоту, щоб виграти золоту медаль.

Безумовно, назавжди у пам'яті любителів спорту, а зокрема стрільби, залишиться турецький “кілер” Юсуф Дікеч, який прийшов на змагання у звичайних окулярах та без засобів захисту. Йому вдалося здобути срібну нагороду. Довкола серйозного турка користувачі зібрали чимало мемів.

Стрілець із Туреччини Юсуф Дікеч вразив мережу своїм виступом на Олімпіаді 2024
Скриншот
Стрілець із Туреччини Юсуф Дікеч вразив мережу своїм виступом на Олімпіаді 2024
Скриншот

Цікава історія склалася з єгипетською фехтувальницею Надою Хафез. Вона виступала на Олімпіаді на сьомому місяці вагітності.

Нада Хафез змагається на Олімпіаді на сьомому місяці вагітності
Getty images

Своє щастя на змаганнях звалилося і на спортсменку з Китаю Хуан Яціонг. Її коханий зробив їй пропозицію руки та серця відразу після того, як її нагородили золотою медаллю.

Момент освідчення спортсменці з Китаю
Фото: Reuters

Не можна не згадати і про організаційні моменти на Олімпіаді. Зокрема, мова йде про італійського плавця Томаса Чеккона. Отож, чоловік був змушений спати просто неба в паризькому парку. Він влаштувався біля лавки та задрімав. Як виявилося, причиною цього стали незадовільні умови проживання в Олімпійському селищі.

Томас Чеккон спить під лавкою
Фото: соцмережі

Зауважимо, що на Олімпіаді відриваються і українські атлети. Зокрема, своїм виглядом замилувала і олімпійська чемпіонка з України Ярослава Магучіх. Відтак, мова йде про кадр, на якому видно, як Ярослава відпочивала на своєму спальному мішку.

Ярослава Магучіх відпочиває на спальнику
Getty images

Неприємна історія сталася і з бельгійською спортсменкою Клер Мішель. Вона потрапила до лікарні, а її команда була змушена зняти зі змагань у змішаному тріатлоні. Відомо, що Мішель госпіталізували з кишковою інфекцією. Причиною недуги за думкою багатьох стала вода з річки Сени, де відбувалися запливи.

Бельгійська спортсменка Клер Мішель
Getty images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що ізраїльська плавчиня не виступила у фіналі Олімпіади через те. що в той момент була на вечері. Спортсменка була розлючена таким станом речей.