Названо найбільш кримінальні міста України, які люди не вважають безпечними від слова зовсім: ТОП-5

Відпочинок і подорожі
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

5 найкримінальніших міст України - список
Найкримінальніші міста України: список. Фото: Нацполіція

Столиця і ще 4 популярні українські міста опинилися в "антирейтингу"

Нещодавно ми розповідали, яка країна визнана №1 за якістю життя, а тепер поділимося невтішним рейтингом злочинності українських міст. Про те, хто його очолив і наскільки сильно українці та гості нашої країни не довіряють цим містам — далі в матеріалі!

Рейтинг найнебезпечніших міст у Східній Європі опублікований на сайті Numbeo, який є найбільшою у світі базою даних про вартість життя та краудсорсинговою глобальною базою даних про якість життя у різних куточках Землі. Цікаво, що згідно з цим рейтингом, усі 5 міст України, які потрапили в список, розташувалися у першій його половині. Очолює цей “антирейтинг” теж популярне українське місто 🫠

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

🚫 5 найбільш кримінальних міст України

  1. Одеса - 1 місце у списку

  2. Дніпро - 2 місце

  3. Харків - 5 місце

  4. Київ - 7 місце

  5. Львів - 13 місце

Які міста України вважаються найбільш кримінальними - список
Рейтинг найбільш кримінальних міст Східної Європи. Скріншот з сайту numbeo.com

❗️ Зауважимо, що ці дані не можна вважати абсолютно достовірними — рейтинг досить суб’єктивний, адже створений на базі відповідей, отриманих від мешканців Східної Європи, які свого часу бували у вказаних містах чи регіонах, або там проживали/ють. У цьому рейтингу не враховані реальні показники кримінальної статистики, тож можна сказати, що він створений суто на основі вражень окремих людей від того чи іншого міста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнавайтеся, які популярні місця у світі найбільше розчаровують туристів. В списку опинилися піраміди, Білий дім та голлівудська Алея слави, що у США, й інші розрекламовані місцини.