У якій позі ви спите? Цей тест покаже, чого вам бракує у житті

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Коли ми спимо, наш організм відпочиває від денних турбот. Але підсвідомість працює. І те, в якій позі ви перебуваєте під час сну, може багато розповісти про ваш характер і те, чого вам не вистачає.

Відійшли до сну раніше чи пізніше, довго не могли заснути або ж спали вже в польоті до подушки, зазвичай ви засипаєте в одній позі. І саме по ній можна дізнатися багато цікавого, пропонує rbc.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Роздивіться уважно малюнок і виберіть ту позу, у якій найчастіше засинаєте

У якій позі ви спите? Тест визначить, чого вам бракує у житті - фото №1

Варіанти відповіді:

  1. Якщо ви вибрали № 1 - ви зосереджені на важливих завданнях, врівноважені, завжди досягаєте поставлених цілей і не звертаєте з вибраного шляху. Ваша педантичність вимагає багато зусиль, тому варто повчитися розслаблятись і бути менш вимогливим до себе та інших.

  2. Ви спите на боку і маєте впиратись колінами у щось чи когось? Ви спокійна, надійна людина, яка оточена багатьма друзями. Спокійно реагуєте на образи і не боїтеся змін у майбутньому. Але потрібно повчитися відповідальності і планування, а не чекати подарунків долі.

  3. Найкращий сон на животі з розкинутими руками та ногами? Безсумнівно - ви лідер. Ваші думки враховують і у важливих питаннях сподіваються на вас. Ви любите порядок на робочому столі, в голові і вдома. Це робить вас щасливими. Не завадить навчитися поступатися і думати про когось, крім себе.

  4. На животі, підібгавши одну ногу під себе сплять непередбачувані, схильні до пригод люди. Ваш настрій змінюється миттєво. У всіх сферах життя обираєте спокій, розміреність та рівновагу. Вам не завадив би тренінг на впевненість собі.

  5. “Поза ембріона” показує вашу потребу у співчутті та розумінні. Ви потребуєте захисту. Вразливі і чуттєві, можете часто плакати. Ця поза ніби закрита від зовнішнього світу, а вашій творчості необхідно реалізовувати свій потенціал.

  6.  Люди, які сплять на спині розкинувши руки ноги в сторони - королі життя.Завжди у хорошому настрої, люблять увагу і часто є душею компанії. Залізний характер і чесність ваші переваги. Ви завжди скажете правду в живі очі, і не вдарите у спину. Було б добре проявляти трохи співчуття та людяності до людей, які вас оточують.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але характер можна визначити не лише за позою вашого сну.Адже є багато різноманітних психологічних тестів та ілюзій, які теж зроблять це на відмінно!