Звичка - друга натура! Про що говорить те, як ви носите сумочку (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Кожного дня ми виконуємо багато дій на які зовсім не звертаємо уваги. Це відбувається автоматично, на рівні підсвідомості. Інші люди можуть розгледіти у наших звичках те - що ми ніколи не помічаємо. Виявляється те, як ми тримаємо чашку, у якій позі звикли сидіти чи якою рукою звикли брати речі може розповісти про нас багато цікавих, невідомих речей .

Носите ви рюкзак, надаєте перевагу об'ємним сумкам-мішкам чи полюбляєте маленькі сумочки розміром з гаманець? Що говорить про людину звичка носити сумку певним чином, ми дізнаємося з тесту, яким поділився newsdaily .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подивіться на картинку і оберіть того чоловічка, який тримає сумку так, як це звикли робити ви.

Що це означає - читайте під малюнком.

Звичка - друга натура! Про що говорить те, як ви носите сумочку (ТЕСТ) - фото №1

1. Сумка за спиною

Якщо ви серед величезного вибору сумок надаєте перевагу рюкзакам - це свідчить про вашу жагу до пригод. У будь-який момент ви готові кинути все і гайнути у гори, чи на море. Не принципово: піший тижневий похід, поїздка архітектурними місцями чи круїз на лайнері через  десятки країн - ви готові до пригод завжди.

2. Сумка в руках

Ви звикли тримати свої речі в руках і міцно стискати сумку -  тоді ви намагаєтеся контролювати все і всіх. Ваша думка головна, ваші слова в пріоритеті, а дії не піддаються обговоренню. Сперечатися з вами ніхто не наважиться, адже ви стоятимете на свому до кінця. Ваша обізнаність у багатьох речах викликає здивування, а іноді, захоплення.

3. Сумка на плечі

Ваше улюблене розташування сумки - на плечі  розповість про вашу велику любов до читання. Ви готові робити це у будь-яких місцях де випадає вільна хвилинка. Тому тримаєте сумку так, щоб можна було швидко витягнути книгу. Ви прагнете дізнаватися нове, бути у курсі подій і самовдосконалюватися.Ви чемні, ввічливі і тактовні. Не любите витрачати час на суперечки, навіть коли праві.

4. Сумка через плече

Люди, які носять свою сумку через плече - обережні і люблять перестраховуватися. Такий спосіб носіння скаже про ваші побоювання щодо пограбування, проте все набагато серйозніше. Насправді вони бояться лишитися без захисту і у самотності. Щедрі і великодушні, але іноді люблять похвалитися своїми досягненнями чи фінансовим становищем.

5. Сумка на животі

Сумку на животі тримають люди, яких неможливо зупинити. Така позиція дає змогу мати вільними руки і активно жестикулювати доказуючи всім свою правоту. Ви ніколи не стоїте на місці, активні і нагадуєте каплю ртуті, яка постійно переміщується. Ваш настрій змінюється сто разів на день, а вчинки не піддаються логічному мисленню. У вас багата уява і ви з легкістю могли б бути письменником-казкарем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Психологічний тест розкриє вашу особистість і відкриє приховані риси. Іноді люди годинами можуть проходити головоломки і оптичні ілюзії, адже щоразу дізнаються про себе багато нового.