Понад 1,5 млн переглядів за 3 дні! Maneskin дивує кліпом на нову композицію "VALENTINE" (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Переможці міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2021, знаменитий італійський рок-гурт "Maneskin" продовжує дивувати не лише своїх фолловерів, а й всіх поціновувачів якісної музики. 10  листопада колектив презентував кліп на свою нову композицію і майже відразу досяг відмітки в більш ніж мільйон переглядів.

На офіційній сторінці колективу в Instagram повідомили, що трек "Valentine" увійшов до нового альбому Манескін  під назвою "Rush". Також слухачі зможуть почути у новій роботі італійців треки "Off My Face", "The Driver", "Trastevere" і "Honey".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що відеоробота на пісню композицію "Valentine" за три доби вже встигли набрати понад півтора мільйона переглядів. Понад 100 тисяч глядачів уподобали чуттєвий трек.

Варто зазначити, що трек має максимально філософський посил. Він розповідає про переживання 20-річного закоханого юнака, якого переслідують переслідують життєві виклики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Даміано Давид оголосив про розставання з фотомоделлю.  Соліст "Måneskin" попався на поцілунку з іншою.