"Вогник, жарко-жарко!" тепер не тільки у ТікТок: нова вірусна пісня Маші Кондратенко розриває тренди

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фраза "О, вогник! Жарко-жарко!" стала найпопулярнішою та найобговорюванішою в українському ТікТоку. А все що вривається в тренди - має величезний шанс отримати "друге дихання". Цього разу за нього відповідає співачка Маша Кондратенко, яка випустила пісню, надихнувшись вірусною фразою.

"Вогник, вогник, жарко, жарко" вже став інтернет-мемом , а популяризувала його українська тіктокерка Аріша Лінр. На своїх NPC-стримах вона заробляє, озвучуючи подарунки, які дарують їй глядачі. І хоча багато хто вважає такий тренд вкрай своєрідним, деякі блогери вже стали наслідувати Арішу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось співачка Маша Кондратенко представила власну версію "вогника". Артистка, відома за вірусними піснями "Ванька-встанька" та "Ведмеді-балалайки" записала новий трек, надихнувшись новим інтернет-феноменом.

@masha.kondratenko посилання в шапці❤️ #машакондратенко #вогник #тіктокукраїна #хуліганка #хіти #рекомендації #україна ♬ оригинальный звук - MASHA KONDRATENKO

Українська артистка, яку хейтять найбільше, повернулася з новим хітом "вогник, вогник". Маша продовжує транслювати ідею відсутності страху бути собою - бути різною, бути цікавою, бути ліричною, бути сатиричною, бути смішною. Маша обрала шлях антигероя, якого поливають брудом інтернеті, але вдома і на святах слухають і підспівують її пісні,

- сказано в описі до прем'єрного треку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, раніше зірка TikTok Даша Майорова випустила дебютний альбом . До нього увійшли вже відомі широкому загалу треки, а також нові композиції.