STASYA презентувала трек, з яким збирається на Євробачення-2024 (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Днями Суспільне оприлюднило пісні учасників, що можуть потрапити у фінал  Нацвідбору на "Євробачення-2024". Серед них опинилася і молода українська співачка STASYA, яка нещодавно вразила шанувальників новою піснею "Босі". 

Напередодні Стася офіційно презентувала  свій конкурсний трек "Rika". У цей трек закладені глибокі сенси, каже виконавиця. Він - про природний цикл перетворень та віддзеркалення життєвих подій у символічному вигляді річки. Текст пронизаний образами, де кожен елемент має своє значення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Основними дійовими особами стають ріка та зима, які взаємодіють, переносять історії та емоції. Ріка, як символ вічності та руху, обриває минуле, карбує і забирає з собою негаразди. Композиція передає магію весняного танцю природи, коли крига тане, а земля розквітає. Омиваючи "всі лиха й відпускаючи", ріка стає символом очищення та перезародження.

Пісня "Rika" - особлива пісня. У ній дуже глибока соціальна тема. На жаль, люди стають злими і черствими, але я все одно вірю, що рано чи пізно зачерствілі серця розтопляться, і настане час, коли світ стане добрішим, справжнішим, щирішим,

- зізнається авторка треку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що глядацьке онлайн-голосування, яке визначить ще одного учасника фіналу, проходить в мобільному застосунку "Дія". Повний список фіналістів мають оприлюднити до 29 грудня, а сам Нацвідбір пройде 3 лютого 2024 року.