Трек для незабутнього літа! Відомий іноземний артист Jordan Grace випустив пісню з українським саундпродюсером GLOVA (ВІДЕО)

Музика
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

GLOVA і Jordan Grace, фото
Фото: пресслужба

Ця пісня точно принесе вам літній настрій

Сенсаційна колаборація під назвою "Falling" від відомого іноземного сонграйтера Jordan Grace у тандемі з українським продюсером GLOVA. Співпраця, яка не лише створює співдружність країн, але і демонструє нову еру музичної індустрії України. 

GLOVA — проєкт українського музичного продюсера Мар'яна Глов'яка. У його портфоліо співпраця з багатьма відомими попвиконавцями України, а також співпраці зі всесвітньо відомими артистами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Для мене честь працювати з артистом, який має багатомільйонні прослуховування та потужну фан-базу і таким чином презентувати світові Україну. Jordan Grace співпрацював з багатьма відомими виконавцями: Martin Garrix, Armin Van Buuren, Audien, Julian Jordan та іншими, а тепер у цьому переліку буде українське імʼя,
— ділиться GLOVA.

Проєкт GLOVA — це про унікальність української музики, а його роботи відображають автентичність нашої культури через призму якісного сучасного саунду. А новий сингл "Falling" лише підтверджує це.

Літній вайбовий саунд, який прямо символізує палкі вечірні прогулянки та море. "Falling" доступна на всіх музичних платформах та на YouTube-каналі GLOVA!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть ремікс на хіт "Бар за баром", який днями випустила Трінчер. Цю пісню зірка присвятила своїм минулим стосункам .