"Про тебе мені": YAKTAK та Golubenko презентують спільний трек (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Трек "Про тебе мені" - обкладинка, фото
Фото: пресслужба артистів

"Люди покидають людей" (с)

Молодий хітмейкер Golubenko і поп-феномен YAKTAK об’єднались і презентували нову колаборацію під назвою “Про тебе мені”. Це вже четверта спільна робота музикантів! ❤️

"Про тебе мені" — це пісня, яка розповідає про складнощі та радощі людських стосунків. Ліричний герой ділиться своїми переживаннями про те, як іноді люди забувають один одного, проте деякі знаходять щастя в самотності та тиші. Попри життєві випробування, серце пам’ятає все і здатне розповісти про найцінніші моменти. Пісня також нагадує, що навіть у найтяжчі миті, коли душа болить і все здається втраченим, не можна впадати у відчай, бо все, що з нами відбувається, робить нас сильнішими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Співаки YAKTAK та Golubenko - фото
Фото: пресслужба артистів

Новий трек виконавців "Про тебе мені" — це прониклива історія про любов, пам’ять та незламну віру в краще майбутнє, навіть коли життя кидає виклики.

“Про тебе мені” - наша нова спільна пісня. Вона пронизана спектром емоцій, але несе в собі важливий сенс: що б не трапилося в нашому житті - воно трапляється, не варто опускати руки через різні дрібниці. Люди покидають людей, хтось когось забуває, але це завжди робить нас сильнішими ,
- коментують виконавці.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, що Lida Lee повернулась з новим хітом після тривалого мовчання. Днями співачка з’явилася з новеньким кліпом на пісню "Сама".