Учасники Нацвідбору на Євробачення-2024 KARYOTYPE випустили пісню "Локомотиви" і кліп до неї (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Гурт KARYOTYPE - фото
Фото: пресслужба

Це останній трек із майбутнього альбому, який має побачити світ вже цього року

Учасники Нацвідбору на Євробачення-2024, український гурт KARYOTYPE презентує свій третій та останній сингл із майбутнього альбому — пісню "Локомотиви". Що про неї відомо — розповідаємо далі!

Як зауважує автор пісні та вокаліст гурту Данило Кука, новий трек створено для тих, хто готовий заради втілення своєї мрії зробити все:

Пісня "Локомотиви" — для тих, хто готовий робити все можливе для втілення своїх справжніх мрій. Для тих, хто супереч повсякденню та тиску соціуму, готовий займатися справою свого життя, не витрачаючи його на те, чого від них вимагає навколишній світ.
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кліп артисти знімали вдома у друзів. Авторами ідеї, як і зазвичай, стали Данило та гітарист Міша Влад. У відео, до речі, можна помітити особливий реквізит, який натякає на обкладинку майбутнього альбому і поєднує в собі все, що відбувається навколо нього.

Вихід платівки "Мене це більше не стримує" заплановано на 2024 рік.

📌 ДОВІДКА:

Гурт KARYOTYPE у нинішньому складі заснували 1 грудня 2017 року. Цікавим фактом є те, що усі учасники колективу є родичами. Данило Кука (вокаліст, засновник гурту) та Михайло Влад (гітарист / басист) намагалися співпрацювати з іншими музикантами, але справжнє порозуміння знайшли, коли запросили до гурту Олега Кука (барабанник) — батька Данила і за сумісництвом тестя Михайла.

Гурт KARYOTYPE - фото
Гурт KARYOTYPE. Фото: пресслужба

Брали участь у локальних та всеукраїнських конкурсах і фестивалях: "КозакФест", "СхідРок", 100pudivka, Bezviz, "РокБулава", Indiefields, "Червона Рута" тощо. У 2019 році випустили англомовний EP "Avenue of Unheard Songs". Наприкінці 2023 року підписали контракт та стали дистрибуційними артистами лейблу Enko Music. Взяли участь у Нацвідборі на Євробачення-2024 і зі своїм треком “Sadness” увійшли до 20-ки лонглисту. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також ділилися прем’єрою Злати Огнєвіч. Її новий чуттєвий трек має назву “Кохаю” і, схоже, саме для зйомок кліпу до нього вона напередодні “засвітила” обручку на підмізинному пальці 😉