Максимально душевна робота: фронтмен гурту “Kalush Orchestra” Олег Псюк здивував сольником (ВІДЕО)

Музика
536
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Обкладинка кліпу на сольний трек Олега Псюка
Фото: пресслужба

Цей альбом пропонує слухачам Олега зануритися у глибину його емоцій та особистих переживань

Відомий український репер Олег Псюк, який не буде виступати разом зі своїм гуртом “Kalush Orchestra”, представив свій сольний альбом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Масштабна музична робота Псюка має назву “Для душі”. Цей альбом пропонує слухачам Олега зануритися у глибину його емоцій та особистих переживань. Варто зазначити, що це не спроба артиста підкорити музичні чарти, це радше розповсюдження треків, які втілюють його душевний стан та ексклюзивне бачення музики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо що головною композицією альбому стала робота “Тебе не попустить” Олег говорить, що ця пісня описує окремий спосіб мислення.

Якщо я цього не маю, то і ти не можеш мати. Заздрість – це деструктивна енергія, яка не може призвести до чогось хорошого. Якщо ви негативно ставитеся до успіху інших, значить, ви цього собі теж не хочете і не отримаєте. А якщо екстраполювати цю енергію на реальні дії, то можна зрозуміти, що будь-яка «неможлива» ціль – можлива. 
- заявив артист.
Назва альбому повністю описує те, що всередині. Це чисто пісні, які мені подобаються. Деякі з них абсолютно антихітові й не можуть бути в чартах в наші дні. І саме тому вам варто їх послухати. Бо це щось нове, від мене особисто,
- прокоментував свій альбом Олег.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як соліст гурту “Kalush Orchestra” відверто розповів про наркотичну та алкогольну залежності в юному віці. Артист також зізнався, як йому вдалося побороти їх.