"Моє серце в портупеях": TUMAZAR дропнув новий сатиричний трек про меркантильність (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

TUMAZAR випустив трек "Моє серце в портупеях": слухати онлайн
TUMAZAR. Фото: пресслужба

Світ, де слова позбавлені значення, а звуки грошей стають мовчазними диригентами

Український співак TUMAZAR презентував нову пісню під назвою "Моє серце в портупеях". Що відомо про цю новинку і які сенси виконавець у неї вклав — дізнавайтеся далі!

“Серце в портупеях” — це сатиричний трек про сухий розрахунок у стосунках та реальність, у якій відданість стає інструментом особистих користей. Серце головного героя пісні стає знесиленим перед коханням, яке зведено лише до марної спроби купити власне щастя. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Не дивлячись на веселий саунд пісні, її сенс досить сумний і розповсюджений у нашому світі. Серце головного героя замкнуте в портупеях і стає заручником бездумної меркантильності партнера. І хоча він готовий віддати все заради неї, він чітко усвідомлює, що його ‘money’ – це єдине, чого хоче власниця його серця. Та навіть після того, як він спробує купити її увагу, вона залишить його з відчуттям порожнечі та розчарування,
– розповідає TUMAZAR.
На жаль, я досить часто бачу на вулицях лицемірне кохання «парочок», які роблять вигляд щасливих стосунків, але полюють на гаманці один одного,
— додає TUMAZAR. 

Слухайте новий трек “Серце в портупеях” вже зараз на всіх музичних платформах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що напередодні ще одним гучним релізом поділився TOM SODA. Його новий трек “Щасливі люди” був випущений спеціально до Місяця гідності, який триває наразі по всьому світу.