KALUSH collab: "Хтось знов" – KALUSH випустив новий спільний трек з AGAPE про кохання та зраду (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

KALUSH та AGAPE - "Хтось знов": слухати онлайн
KALUSH та AGAPE представили спільний трек "Хтось знов". Фото: пресслужба

Пісня "Хтось знов" відгукнеться у багатьох серцях

Зовсім нещодавно фронтмен KALUSH здивував фанатів своїм сольником , а зараз новий трек готовий представити і сам гурт KALUSH. Нова цікава колаборація виникла в рамках #KALUSHcollab і це — спільний трек з AGAPE, який став вже 16-м треком, записаним у музичній будці!

Трек "Хтось знов" розповідає про продаж почуттів та емоцій в сучасному світі, де справжня любов стає все більш рідкісним явищем. Пісня звертається до слухачів із закликом зупинитися та замислитися над тим, як ми ставимося до найважливішого почуття у житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артисти занурюють слухачів у світ, де "хтось знову продає любов", в той час, як серця тих, хто вірить у її чистоту, поступово гаснуть. Ліричний герой виражає свої почуття через образи, що відображають боротьбу між щирістю і комерціалізацією почуттів. "Хтось знову продає любов, в серці вогник гасне" — ці рядки передають почуття втрати та безнадії, які пронизують пісню. Герой пісні стоїть під вікном, співаючи "басні", тоді як "страсті" закликають "думати головою". Це підкреслює конфлікт між розумом і серцем, який супроводжує багатьох у пошуках істинної любові.

Новинка вже доступна на всіх музичних платформах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що припала до душі шанувальникам й остання новинка від Макса Барських . Днями артист представив свій хіт “Замало” в акустично-студійному форматі.