Дитяче Євробачення 2024: TAYANNA, Michelle Andrade та Євген Хмара — в експертній раді Нацвідбору

Музика
1 363
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дитяче Євробачення 2024 - хто увійшов до експертної ради
Експертна рада Нацвідбору Дитячого Євробачення 2024: стали відомі імена. Фото: Суспільне

Розповідаємо, за що саме вони відповідають

Стали відомі імена українських артистів, які долучаться до вибору фіналістів Національного відбору на Дитяче Євробачення 2024. Усі деталі дізнаватися далі!

Як повідомляє Суспільне, TAYANNA, Michelle Andrade та Євген Хмара стануть членами експертної ради у літній “зірковій школі”, де навчатимуться учасники лонглиста. Цьогоріч довгий список виконавців включатиме не більше 15 учасників, його оприлюднять на платформах Суспільного до 25 липня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Суспільне залучило представників сучасної музичної індустрії до “зіркової школи”, щоб надати максимально професійні поради та підказки. TAYANNA, Michelle Andrade та Євген Хмара стануть зірковими наставниками, вони направлятимуть учасників і допоможуть команді Нацвідбору обрати шістку кандидатів на участь у фіналі, роблячи навчання ще більш продуктивним та корисним для юних талантів.

Відомо, що прослуховування й навчання артистів відбудеться на базі Будинку звукозапису Українського Радіо за участю професіоналів музичної індустрії, які допоможуть учасникам всебічно розвинути свої таланти, отримати нові знання та навички з вокалу, хореографії та акторської майстерності.

За результатами навчання у “зірковій школі” та консультацій з експертами буде обрано 6 фіналістів Нацвідбору, а вже після цього відбуватиметься підготовка пісень, з якими учасники виступлять у фіналі. За написання авторських пісень для шістки фіналістів, у 2024 році відповідатимуть музична продюсерка Нацвідбору Світлана Тарабарова та сонграйтер Євген Тріплов, а за візуальну складову Нацвідбору та сценічні постановки учасників — режисер і креативний продюсер Євген Кот.

Фінал Національного відбору на Дитяче Євробачення 2024 відбудеться у вересні в форматі телевізійного концерту. Як і торік, до вибору представника України на Дитячому Євробаченні у фіналі відбору долучаться 3 члени журі та глядачі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто додати, що цьогоріч Суспільне Мовлення отримало рекордні 309 заявок на участь у Національному відборі на Дитяче Євробачення. 22-й Дитячий пісенний конкурс Євробачення вперше відбудеться в Іспанії. Фінал відбудеться 16 листопада на арені Caja Mágica у Мадриді.