Гурт Друга Ріка презентував нову інтерпретацію відомої пісні "Запроси мене у сни" (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Марія Яремчук була вражена незвичним виконанням легендарної пісні
Фото: прес-служба

Валерій Харчишин разом зі своїм колективом вразив незвичним прочитанням даної композиції

Популярний український гурт “Друга Ріка”, лідер якого полетів прямо зі сцени у розпал концерту, приголомшив інтерпретацією безсмертного хіта Назарія Яремчука “Запроси мене у сни”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, колектив презентував свою версію композиції на слова Богдана Стельмаха та музику Володимира Івасюка в рамках альбому “Re: Yaremchuk”. Зазначимо що цей альбом передує презентації фільму “Яремчук: Незрівнянний світ краси”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Очільник колективу Валерій Харчишин зазначив, що саме донька Назарія Яремчука - Марія Яремчук попросила їх виконати цю пісню. Він зауважив, що дуже радий, що вони заспівали композицію Володимира Івасюка та водночас ту пісню, яку співав і Назарій Яремчук. Цікавим є те, що кавер “Другої ріки” виявився максимально винятковим з точки зору авторського прочитання твору.

Коли Марія зателефонувала і запросила взяти участь у триб'юті на честь її батька Назарія Яремчука, ми вирішили спробувати "убити двох зайців" — здійснити мрію, аби заспівати пісню Володимира Івасюка, водночас ту, яку виконував Назарій Яремчук. Але одразу визначились, що не намагатимемось відтворити звучання оригінального твору. Ми підійшли до композиції так, ніби у нас є умовна гармонія нашої ж пісні з вокальною партією і текстом,
- заявив Харчишин.

Марія не могла не відреагувати на таке виконання від хлопців. Вона високо оцінила їхній талант.

Коли я слухаю "Запроси мене у сни", у мене виникає відчуття, що цю пісню написав сам гурт. Це говорить про круту синергію та органічність пісні, яка сьогодні вже стала класикою, з артистами, які сьогодні дають їй нові крила,
- зазначила донька Яремчука.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як фронтмен гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин відповів, які артисти могли б розраховувати на бронь від мобілізації. Артист також дозволив собі думку стосовно того, чи повинні нею користуватися знаменитості.