Klavdia Petrivna нарешті відкрила своє обличчя у новому кліпі "Орбіти": більше ніяких балахонів та масок! (ФОТО, ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Клавдія Петрівна здивувала новим
Фото: пресслужба

Кліп зірок за перші 3 години зібрав майже 20 тисяч переглядів

За день до Дня незалежності України одна з найбільш загадкових вітчизняних артисток Клавдія Петрівна, образ якої у своєму кліпі використав Меловін, презентувала колаборацію з представниками України на Євробаченні 2023, колективом “Tvorchi”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, новий трек має назву “Орбіти”. Цікавим є те, що Клавдія вперше відкрила своє обличчя у кліпі. Артисти зазначили, що результат співпраці став максимально неочікуваним навіть для них самих.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Успіх полягає в тому, що команді вдалося поєднати максимально різні стилі в музиці та створити цільний трек. Наразі відео набирає обертів на ютубі.

Клавдія Петрівна та Tvorchi
Фото: пресслужба
Це був чистий експеримент. Ми познайомились прямо на студії, зустрілися там навіть трохи насторожені один до одного. Але вже через годину-дві все понеслося: музика, текст… «Ми пишемо історію пером, і підемо обоє на компроміс» — це слова з пісні «Орбіти». Ми писали те, що відчували в моменті, тому вона вийшла одночасно правдива, грайлива та з характером,
- зазначають Tvorchi та Клавдія Петрівна.

Відео на пісню Орбіти наповнене естетикою, харизматичною хореографією та легкою іронією. Джеффрі з TVORCHI та Klavdia Petrivna зʼясовують стосунки через танець — дві сильні особистості, які одночасно хочуть бути разом та не поступаються один одному. Андрій з TVORCHI дерегує цими божевільними емоціями. 

Варто зазначити, що режисер відеороботи виступив Руслан Махов. Хореографію ж ставила Марина Кущова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Клавдія Петрівна показала частину свого обличчя. Таємний образ співачки вже не є великою загадкою.