На шляху до знань під музику: кращі композиції про школу до 1 вересня (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

2 вересня українські школярі поновлять своє навчання
Фото: з відкритих джерел

Вже за кілька днів першачки переступлять поріг школи

Вже за кілька днів українські діти вирушать до незвіданої країни знань. Зовсім скоро для них пролунає перший дзвінок, який покличе їх за шкільні парти на перший урок.

Безумовно, останні роки не є щасливими для українських дітей, позаяк шкільні уроки вони змушені почасти проводити під землею, ховаючись від російських ракетних обстрілів. Проте, незважаючи ні на що, вони не втрачають віри в краще майбутнє та з піснею в душі крокують уперед, з щирою вірою, що скоро настане перемога України у війні з росією. Тож з нагоди Дня знань представляємо вам кращі композиції про школу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Школа 

Безумовно, це одна із найбільш відомих композицій про школу. Цей трек став можливим завдяки однойменному серіалу, у якому знялися тоді ще не зовсім відомі блогери та актори. Авторкою композиції є Анна Трінчер - відома медійниця та виконавиця.

Мучениці

Жартівливий трек відомого українського виконавця Дзідзьо, який він виконав разом з “HighUp5”. Артист присвятив композицію веселому та безтурботному шкільному життю.

Дякую тобі, рідна школо

Це справжня ода рідному навчальному закладу від артистки Христини Край. Співачка з особливим трепетом ставиться до своєї школи, яка подарувала їй друзів та заклала основи її особистості.

Любі вчителі

Це композиція подяка за невтомну працю тим, хто виховує майбутнє покоління Саме так мова йде про вчителів які в цей день отримують нових підопічних та ведуть їх до непростих випробувань які будуть диктуватися життям.

Вчителька

Знаменитий колектив "Тік" 12 років тому вразив композицією під назвою "Вчителька". Це своєрідна адаптація популярної першовересневої дитячої композиції з нотками року.

Школа (новий дитячий хіт)

Справжній хіт від колективу  “Double Shock & Сестри Басараби. Ця композиція набрала майже 300 000 переглядів.

Пісня про школу

5 років тому гурт “5 океан” здивував випуском цієї композиції. Вона багатьом відразу полюбилася за свою щирість простоту та теплоту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми пропонували добірку з українських пісень про тата і для тата до Дня батька 2024. На щастя, пісень про татуся - чимало.