"В передчутті": Ptashkin презентував новий емоційний сингл (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ptashkin "В передчутті" - слухати онлайн новий хіт Михайла Панчишина
Гурт Ptashkin. Фото: пресслужба

Разом із прем'єрою гурт повідомив про розширення!

Михайло Панчишин - лідер гурту Ptashkin і ветеран війни, що переміг у двох найбільших музичних конкурсах України, повернувся до виконання ліричних пісень. Деталі — вже у нашому матеріалі!

Свого часу хіт гурту Ptashkin “Невідомий герой” став символом мужності для українських захисників. Тепер же музиканти представили драматичний сингл, в якому розповіли про сильне почуття закоханості. 

Я думаю, що у всіх трапляється людина, до якої ми відчуваємо сильну емоційну залежність і готові повертатися, знаючи, що це може завдати болю. Але краще любити себе і не страждати ,
- коментує прем’єру Панчишин.
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зі слів співака, текст пісні було написано ще 5 років тому і лише зараз ця історія побачить світ.

При цьому, окрім синглу “В передчутті” колектив презентував відео, героїнею якого стала співачка “Ne Ta”. 

Також разом з прем’єрою Панчишин повідомив і про розширення складу гурту. В колективі тепер з’явився барабанник. Ним став Дмитро Бойченко, професійний сесійний ударник, який вже став повноцінним учасником гурту. Цікаво, що тепер всі троє музикантів, крім Михайла, родом із Запоріжжя.  

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про новий трек від Джеррі Хейл. Її пісня "All Eyes On Kid" — це надзвчиайно важливий соціальний проєкт, адже вона — про викрадених російськими військами українських дітей.