Присвятили новий трек подільському вайбу: "Latexfauna" розриває новою композицією (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Latexfauna також представили кліп на нову композицію
Фото: facebook.com/latexfauna

Музиканти розповіли історію створення нової пісні

Популярний український музичний гурт “Latexfauna”, який завів сторінку на OnlyFans, здивував новою композицією. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, колектив, який став відомим завдяки тому, що виконує пісні не лише українською мовою, а й суржиком представив на широкий загал композицію “Sweet”. Зокрема, на YouTube каналі колективу вже опублікували кліп на цей трек.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У підписі до відео колектив зазначив, що ця пісня присвячується подільському вайбові. Окрім того, музиканти розповіли цікаву історію появи вищевказаного треку.

Нову пісню Sweet присвячуємо подільському вайбові. Ось вам the story behind. Якось директор гурту Боря щиро здивувався, що в українській мові є таке слово “натщесерце”. Його вразила вишуканість комбінаторики морфем. Зезюлєксус розчулився, шо Борис проникся естетикою укрмови й пообіцяв написати пісню зі словом “натщесерце”. “Вона має бути вишуканою, немов вірш шістдесятника”, - сказав Зезюлєксус. Сказав - зробив. Спершу написалися куплети, а приспів спочатку придумався, як соло партія Случанкевича, однак потім, гуляючи Подолом, Митя придумав лірику.
- ідеться в повідомленні гурту.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як “Latexfauna” випустили найеротичніший кліп на YouTube. Судячи з усього, провокаційний ролик був створений, щоб підігріти ще більше інтерес до своєї сторінки на Only Fans.