YAROMIYA заручена? Відома українська співачка засвітила каблучку у новому кліпі (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співачка Яромія Заручена - слухати новий трек, дивитися кліп
YAROMIYA засвітила обручку у новому кліпі. Фото: пресслужба

Що це було?..

Українська співачка YAROMIYA, яка нещодавно зачарувала шанувальників своїм треком про солодко-гірке кохання, днями презентувала нову роботу. Під час зйомок кліпу зірка “засвітла” обручку! 😳💍 Деталі — вже у нашому матеріалі!

Новий трек має назву “Заручена”. І це — пісня про віру у кохання з першого погляду та справжні почуття, які залишаються з людиною назавжди, як зауважує сама співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Хотіла написати пісню, яку б сама додала у плейлист свого весілля. Бо цей трек - про неймовірні почуття, які приводять двох закоханих до нового етапу їх життя. Робота, яка неодмінно стане гарним супроводом для душевних митей, де кохання займає перше місце,
- розповідає YAROMIYA. 

Свою нову пісню вона презентує разом з яскравою відеороботою, яка лише підкреслює силу та незламність кохання у кожному кадрі. Відчуття щастя від цього періоду та впевненість у власних намірах. 

Нагадаємо, що днями TVORCHI представили свій п’ятий повноформатний альбом “Planet X”. До нього увійшли 14 треків, частину з яких гурт записав спільно з іншими популярними артистами: один трек — з Klavdia Petrivna, ще один — з The HARDKISS, а третій — разом із The Maneken.