Пристрасна та вільна: співачка VIRA презентувала гарячий кліп на новий сингл "Зупини" (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віра Брежнєва у відвертому вбранні знялася у кліпі
VIRA - Віра Брежнєва. Фото пресслужба

В новому кліпі Віра Брежнєва постала у звабливому образі від відомого українського дизайнера FROLOV

Танцювальні ритми, палкі рухи та свобода почуттів: у новому музичному відео VIRA (Віра Брежнєва), яка натякнула на нові стосунки, віддається цьому сповна. “Зупини” – відео, що заставляє серця глядачів під час його перегляду битися частіше.

У новому відео Віра з’являється сміливою та спокусливою у звабливих образах від українського дизайнера та свого талановитого друга Івана Фролова. Слідуючи цитаті з пісні, артистка “розплющує очі”, що виблискують під її розкішним декольте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У центрі сюжету кліпу — зустріч двох неприборканих енергій, чоловічої та жіночої, що зустрічаються на червоному килимі, як на рингу, тільки не в боях, а в нестримних танцях. Тому що будь-які стосунки і є пристрасний танець. 

Я насолоджуюсь бути жінкою, бути собою, яскравою, сексуальною, непередбачуваною, дозволяти собі проявляти щирі емоції та почуття… А що з цим усім робити — вже справа чоловіка, як і героя мого нового кліпу, який приймає на себе всю цю шалену енергію у нашому танці, 
— посмішкою розповіла VIRA про свою нову роботу.
VIRA - “ Зупини”
VIRA - Віра Брежнєва. Фото пресслужба

Зйомки відео проходили у Києві, температура повітря на майданчику у цей день сягала 40 градусів, але на ньому і без того було спекотно, коли знімали гарячу хореографію VIRA та героя кліпу, роль якого виконав професійний танцівник Павло Сімакін. 

Чи віддзеркалює трек та кліп “Зупини” новий етап у житті Віри Брежнєвої поки залишається таємницею. Та спробувати знайти відповідь на це питання можна переглянувши відео вже зараз на YouTube. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віра Брежнєва вразила кадрами з прогулянки. Спойлер: на артистці не було ані одягу, ані білизни.