Брудні гріхи чи оголена емоція? M1SHKA презентує новий сингл "Сповідь" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

M1SHKA "Сповідь" - слухати онлайн, двиитися новий кліп
M1SHKA. Фото: пресслужба

У цьому треку є все!

Сучасний хітмейкер та відомий саундпродюсер M1SHKA презентує власну "Сповідь". Новий сингл артиста - це сексуально-естетична подорож у світ гріхів та сповіді, як відправної точки відвертих стосунків.

"Вона" - це світло у пітьмі, не дивлячись на темряву, яка живе у кожному з нас. M1SHKA на чистоту оспівує її, як ікону, як присмак вина на губах. Дівчина у новій пісні доволі метафорична та неоднозначна. “Вона” - живий нерв у його жилах, яка може бути сильною та владною. Але достатньо лише “його” погляду, аби героїня показала свою вразливість та беззахисність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Мені хочеться, аби кожна могла "одягнути" ці рядки на себе. Слова, які проявляють справжній чоловічий світ почуттів та пристрасті. Потяг до партнера, який замінює будь-які слова. Запрошую кожного і кожну на сповідь. Можливо, саме ця пісня стане для вас антидотом гріхів і допоможе відпустити всю темряву, яка дасть дорогу світлій пристрасті та коханню,
- розповідає про новинку M1SHKA.

Разом з новим синглом виконавець презентує повноцінний дебютний кліп, у якому розкриває ідею темряви та світла через призму відвертості між партнерами, коли фізичний потяг затьмарює голову і залишає лише оголені емоції.

Головний герой бачить свою віру лише в одній дівчині, “Вона” через хореографію розповідає про “свої гріхи” та очищається від них. Темрява і світло - символи внутрішньої боротьби людини зі своїми гріхами і бажанням “очищення”. Героїня, що танцює в стилі heels, через хореографію передає перехід від темряви до світла, від гріха до очищення. Головний герой - та людина, яка спонукає її пройти шлях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше, нагадаємо, Тіна Кароль порушила власні принципи, виконавши україномовні версії хітів "Скандал" та "Вище хмар". Як це було - показуємо тут.