"Текст — немов помиї": Пивоваров написав незвичайну пісню з хейтерських коментарів (ВІДЕО)

Музика
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Артем Пивоваров, фото
Артем Пивоваров. Фото: instagram.com/pivovarovmusic

Прихильники артиста оцінили його креативний трек

Артем Пивоваров нерідко стає об’єктом критики. Наприклад, нещодавно український артист Паліндром розкритикував пісні Пивоварова, однак його то не сильно збентежило. Днями співак презентував доволі незвичайну пісню, яку склав з хейтерських коментарів.

Свій новий трек Артем Пивоваров презентував на шоу "20:23". Його артист, як ми вже писали вище, написав на основі коментарів хейтерів. Цікаво, що на відео Пивоваров не тільки співає пісню, а й грає на всіх музичних інструментах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ось слова цієї пісні:

Текст, немов помиї,

Хр*нь, чого він виє?

Барабанщик мимо ноти

Та знайдіть ви вже роботу.

Глянь це фонограма,

Фу, а не програма.

Знаю тільки вокаліста,

Бас — красава, інші — дн*ще.

Варто зазначити, що прихильники Пивоварова від його нового треку залишились в захваті. Вони захоплюються талантом артиста та говорять, що його пісні можна слухати нескінченно: "Хейтери кидають в тебе лимони, а ти робиш найсмачніший лимонад. От так треба по життю! Молодець", "Коли талант є, то і текст не проблема", "Версія яку я готову переслухати мільйон разів", "Коли, все з уст Пивоварова стає хітом".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та іноді Артем Пивоваров хейтерам відповідає доволі різко. Зокрема, в липні артист доволі грубо звернувся до Христини Соловій, яка всім розповіла, що він змушував її записати спільну пісню.