Black Swan — нове імʼя української музичної сцени: проєкт про естетику і справжність дебютує з треком “Люстерко”

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Black Swan премʼєра дебютного треку "Люстерко"
Black Swan. Фото пресслужба

Це проєкт глибокого занурення у світ, де музика, образи та емоції поєднуються, показуючи багатошарову та глибоку творчість

Український шоубізнес усе більше набирає обертів, і вже цієї осені нове імʼя зʼявиться у музичній сфері! Black Swan — про елегантність та жіночність, про таємничість та естетику. Вона — пташка, яка сміливо пливе за течією до мрії та своїм прикладом надихає інших рухатися до мети!

Дебютний трек артистки “Люстерко” з 27 вересня вже доступний на музичних платформах. Багато хто спитає, у чому його унікальність і чому трек має бути почутим? Геніальність у простих речах, що підтверджує досвід. Через його простоту й одночасно глибину змісту, кожен, хто хоч раз відчував розчарування у стосунках, прослухавши трек, може відпустити минуле і зробити крок назустріч собі, щоб навчитися робити щасливими себе самостійно, а не шукати щастя назовні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Трек пронизаний емоційними моментами та внутрішніми особистими переживаннями, які комусь хочеться прожити самостійно, а хтось передає свої емоції через творчість, як зробила це Black Swan. 

Хтось згадає свої ситуації, повʼязані з відданими надіями, у когось трек викличе думки про минуле та спогади про ті моменти, коли здавалося, що все могло б скластися інакше. Мені б хотілося, щоб “Люстерко” також викликало відчуття полегшення та звільнення від ілюзій, надихнуло на прийняття нових рішень та встановлення межі, щоб більше не стикатися з хибними обіцянками. Але нехай кожен знайде в ньому щось своє,
— коментує співачка.

Образ артистки в соцмережах не про контент “без сенсу”, а про символізм у кожному відео та пісні. Чорні крила, елегантні сукні, аксесуари, які підкреслюють жіночність, доповнюють внутрішні цінності співачки. Black Swan має свою місію — допомагати іншим розкривати свій потенціал, не боятися діяти та надихати працювати над створенням свого якісного життя. 

Співачка реалізовуватиме свою місію не тільки через треки, але й через контент у соцмережах, де вона транслюватиме шлях до мрії. Детально спостерігати за її шляхом до досягнення цілі та надихатися наполегливістю артистки можна через TikTok, де вона почала вести блог і показувати становлення її в українському шоубізнесі. 

Моя основна місія — бути прикладом того, як можна жити вільно, творчо та в гармонії із собою, при цьому надихаючи інших на самореалізацію та рух до своїх мрій,
— додає артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Надя Дорофєєва зачепила слухачів за живе у новій пісні “Колискова 2022”. Ба більше, артистка представила довгоочікуваний альбом.