"Знайти тебе": співачка MELANYA та відомий ведучий презентували пісню про пошуки справжнього кохання

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Меланія та ведучий Денис Жупник здивували колаборацією
MELANYA та Денис Жупник. Фото: пресслужба

Артисти шокували одкровенням про власні пошуки кохання в новому треці

Днями українська співачка MELANYA презентувала нову пісню “Знайти тебе” в дуеті з теле- та радіоведучим Денисом Жупником. Ця композиція — про внутрішні пошуки, про жагу до тепла і світла, які лише справжнє кохання може принести в наші серця.

Пісня розповідає про пошуки справжнього кохання, яке зцілює та захищає в найважчі моменти життя. Герої мріють знайти людину, чий погляд змінить їхнє життя, стане підтримкою в часи лиха й подарує відчуття спокою і тепла. Це пісня про внутрішню потребу любові, яка здатна вилікувати душу і стати опорою в буремному світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вона — це та, хто зцілює в найтемніші часи, своєю любов'ю розтоплює душевні рани. Він — той, хто захищає від буревіїв життя, стає опорою і дає впевненість у майбутньому.

У щастя немає завтрашнього дня.. Людині потрібна людина, саме поєднання жіночого та чоловічого початку. Для мене відчувати себе щасливою, це кохати, бути коханою, знайти саме свою споріднену душу і разом жити. “Знайти тебе” — пісня яка спонукає на пошуки справжнього кохання, життя про яке мрієш, життя яке важливе твоїй душі поряд з коханою людиною,
— ділиться співачка MELANYA.
MELANYA та Денис Жупник - премʼєра пісні Знайти тебе
MELANYA та Денис Жупник. Фото: пресслужба
Дуже часто ми продовжуємо шукати свою людину, навіть не здогадуючись, що вона поруч. Часто проходимо повз неї сотні разів, але варто лише одного погляду, аби знайти своє щастя на все життя. “Знайти тебе” саме про те, що інколи варто зупинитися і послухати, що підказує серце. А саме — чиє серце треба відчути своїм,
— розповідає Денис Жупник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями молода артистка Black Swan презентувала свій дебютний трек. Артистка вже розповіла, про що її пісню “Люстерко” та чому її варто почути.