Заліско у новій пісні закликає українців жити, любити, кохатись і народжувати! (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Андрій Заліско  "Ти народиш мені сина..." - слухати трек, дивитися кліп
"Ти народиш мені сина..." - новий хіт Андрія Заліска. Фото: інстаграм співака

Новий трек називається "Ти народиш мені сина..."

“Ти народиш мені сина…” — саме так називається нова пісня кліпу співака Андрія Заліска, яка попередньо має багато схвальних відгуків від слухачів і глядачів. Деталями ділимося далі!

У кліпі знялись пара молодих закоханих: військовий Богдан та Ірина – волонтерка, режисерка та артистка балету театру Ю. Дрогобича. Їхня історія знайомства дуже цікава... Богдан пішов добровольцем у ЗСУ, брав участь у бойових діях на Луганському напрямку як снайпер. В одному з боїв в Богдан втратив руку через вибух міни та отримав багато осколкових поранень.

Ірина та Богдан познайомились на зйомках кліпу і вже наступного року у пари заплановане весілля! Так війна і мистецтво звела долі Ірини та Богдана ❤️

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ну, і звичайно, головним гостем на весіллі буде Заліско, який вже пообіцяв бути, але жартома каже, за умови, що до цього часу Ірина повідомить про поповнення у новій родині!

...Я дуже радий, що у моєму кліпі знялись Богдан і Ірина. Вони зіграли дуже емоційно і професійно, це дуже важливо для відео. Вони там – головні герої правдивої історії і люди повірять їм, це точно. І взагалі, нам треба ще більше підтримувати військових, хлопців, які повернулись із війни, гуртуватись, знайомитись, любитись і народжувати нове покоління гарних і красивих українців. Життя триває і зараз на нас рівняється весь світ. Але вже тепер і після перемоги треба буде продовжувати наш козацький рід, якому ніколи не буде переводу..!
- зазначає Андрій ЗАЛІСКО.

📌 ДЛЯ ДОВІДКИ:

Андрій Заліско – співак, Заслужений артист України, який на сцені вже 30 років. За цей час він випустив 10 альбомів, 2 з яких вийшли за кордоном. Загалом у ЗАЛІСКА близько 400 тис. підписників у соцмережах, а його відео переглянуло понад 55 млн глядачів, і це тільки на YouTube-каналі! У перші 10 місяців війни ЗАЛІСКО разом з творчою “Командою А” зібрали на благодійних концертах 6 млн грн на потреби військових. З 2023 року разом із JULIK(ом) зібрали на виступах за кордоном (Італія, Іспанія, Греція, Чехія, Англія, Німеччина) понад 100 тис. євро на допомогу ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як одному з найпопулярніших хітмейкерів України відмовили у ротації на радіо, бо “його пісні не стануть хітовими у цьому форматі”. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!