Женя Галич та Ігор Кириленко представили дуетну пісню "Убер" про відстані між близькими людьми (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Женя Галич та Ігор Кириленко - "Убер": про що новий трек
Женя Галич та Ігор Кириленко. Фото: muzvar.com.ua

Ось як створювалася пісня і що в неї вклали музиканти

Сьогодні, 11 жовтня, відбувся реліз пісні «Убер» фронтмена гурту O.Torvald Жені Галича та музичного продюсера, автора електронного проєкту Hidden Element, Ігоря Кириленка. Ця пісня була створена спонтанно, вона передає емоції самотності та відстані, з якими стикається кожен.

Деталями появи на світ цього особливого треку з Hochu.ua ділиться пресслужба артистів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

💎 Як народилася пісня "Убер"?

Процес створення треку можна описати як творчу імпровізацію: зустріч у студії, експеримент з інструментами та миттєве натхнення.

Як тільки Женя увійшов у студію, я зрозумів, що у нас складеться дуже гарна пісня. Мені було цікаво, чи ми співпадемо по настрою, по ідеях. Як тільки Женя взяв у руки гітару — я все зрозумів і почав створювати музику ,
— зазначає Ігор Кириленко.
Ігор Кириленко - музичний продюсер, автор електронного проєкту Hidden Element
Ігор Кириленко. Фото: officiel-online.com

А Женя Галич, своєю чергою, додає, що обоє артистів просто “йшли за настроєм”. Каже, було дуже незвично, коли Ігор водив смичком по гітарі, а потім взяв інструмент, який імітує шум дощу.

З музичної точки зору, ця пісня уособлює розширення музичних можливостей артистів. Женя прагне не обмежувати себе лише в рамках гурту, а досліджувати нові музичні напрямки.

Я не хочу бути закритим у зоні комфорту. Для мене важливо експериментувати та створювати музику, яка виходить за межі того, що я робив раніше ,
— говорить фронтмен гурту O.Torvald .
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

💎 Емоційна глибина: Музика, яка говорить про кожного

Головною ідеєю пісні — це передача тих емоцій, які можуть бути зрозумілі кожному слухачу по-своєму.

Для мене це пісня про те, як важко залишитися на самоті, без можливості спілкуватися з близькими людьми ,
– ділиться Галич.
Женя Галич - співак, лідер гурту O.Torvald
Женя Галич. Фото: officiel-online.com

Ця пісня також стала близькою і для музичного продюсера Ігоря Кириленка:

З Женею у нас відбулося співпадіння по темах, які нас зараз турбують. Це відстань. Це близькі люди, за якими ми сумуємо. У мене є син, якого я вже рік не бачив, і я за ним дуже сумую. Відстань руйнує стосунки і спогади. Певним чином, пісня «Убер» — це моя рефлексія на розставання з дитиною. Хтось рефлексує на жінок, натомість двоє дорослих чоловіків рефлексують на дітей,
- додає він.

Обкладинку для пісні «Убер» також створювали у студії Ігоря. Настрій через кадр передавала київська фотографиня Еріка Кабаєва.

А от відеокліп на пісню «Убер» підкреслює важливість емоційної близькості між людьми, незалежно від фізичної чи метафоричної відстані або фізичних обмежень. У кліп запрошено перекладачку жестової мови, адже автори пісні переконані, що мистецтво має бути доступним для всіх і донесено зрозумілою мовою та формою, щоб кожен зміг пережити свій особистий досвід.

Ми маємо робити кроки назустріч один одному, щоб скоротити відстані між нами ,
— зазначає музичний продюсер Ігор Кириленко.

Пісня "Убер" вже доступна на всіх музичних платформах. Слухайте та відчуйте теплі обійми розуміння — ви не самі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися ще одним гарячим релізом — новий трек представила Оля Полякова. Її пісня-маніфест “Жінка з цікавим минулим“ набирає шаленої популярності у соціальних мережах!