MONATIK та TUMAZAR заспівали разом китайською (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

MONATIK та TUMAZAR заспівали трек "Мила не плач"
MONATIK та TUMAZAR на шоу "Неймовірні дуети". Фото: Новий канал

Популярний співак MONATIK і молодий артист TUMAZAR представили спільну пісню “Мила не плач”

TUMAZAR став підопічним MONATIK у проєкті “Неймовірні дуети” на Новому каналі — співак обрав його серед багатьох учасників завдяки яскравому стилю та харизмі. У результаті спільної колаби TUMAZAR і MONATIK написали трек “Мила не плач”, який виконали наживо у дуеті.

Пісня “Мила не плач” написана про всіх українців, які через трагічні обставини в Україні не можуть повернутися додому, передає Новий канал. Артисти співають про дівчину,  яка уособлює тисячі тих, хто з болем у серці збирає по шматках спогади про своє минуле, намагаючись віднайти себе в новій реальності.

Неймовірні дуети на Новому каналі: MONATIK та TUMAZAR “Мила не плач”
MONATIK та TUMAZAR заспівали дуетом. Фото: Новий канал
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для TUMAZAR пісня має особливе значення, адже він написав її про свою сестру, вимушену через війну жити за кордоном:

Це пісня-підтримка, яку ми висловлюємо всім, хто вимушено виїхав. У треці нам вдалося поєднати дві різні думки: у MONATIK погляди більш позитивні, зрілі, сильні. А я більше про прийняття цього смутку. У своєму куплеті я співаю: 'Відчуй цей біль, прийми, ти побачиш вихід скрізь'. MONATIK же говорить про те, що героїня збирає себе по шматках. Тобто він про зцілення, а я — про прийняття відчаю і болю перед загоєнням ран,
розповів TUMAZAR. 

Особлива частина треку — китайськомовний куплет, у якому TUMAZAR співає про мрії та надії дівчини, яка намагається знайти свій шлях у великому світі.

Співак додав, що вважає Дмитра Монатіка найкращим наставником:

Він зробив абсолютно все для того, щоб дати мені розкритися як артисту, як автору і виконавцю. Незважаючи на те, що більшість моїх задумів не підходили по стилю та були йому незвичними, він підтримав ідею з партом китайського репу, елементів гіперпопу і головного меседжу про мою сестру в треці. Але найголовніше те, що Дмитро погодився випустити спільну версію для музичних платформ. Я дуже вдячний йому за це,
- говорить молодий виконавець.

MONATIK, своєю чергою, розповів, що під час співпраці з TUMAZAR він побачив у ньому справжній потенціал:

Для мене важливо допомагати артистам, які тільки починають свій шлях, не лише розвиватися як музикантам, а й надихати їх на сміливість бути собою. Я радий, що сьогодні можу презентувати наш спільний результат. Співпраця з TUMAZAR — це ще один доказ того, що таланти народжуються там, де є підтримка, взаєморозуміння та бажання творити.

Віддати свій голос за TUMAZAR та трек “Мила не плач” можна буде у фіналі шоу “Неймовірні дуети”, що відбудеться 16 жовтня на Новому каналі. А поки слухай пісню MONATIK, TUMAZAR - “Мила не плач” на всіх музичних платформах та на youtube-каналі “Нового каналу”!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про новинку від Олі Полякової. Її пісня “Жінка з цікавим минулим“ була створена на основі історій її підписниць.