Ксенія Мішина святкує день народження! Цікаві факти про відому актрису, яка могла стати бухгалтером

Новини шоубізнесу
616
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ксенія Мішина, фото
Фото: instagram.com/misha.k.ua/

Так-так, Ксенія Мішина навчалася на бухгалтера, але стала однією з найпопулярніших актрис України

Популярна українська актриса Ксенія Мішина відома завдяки своїй знаковій ролі в серіалі "Кріпосна", а також участі в таких шоу, як "Холостячка" та "Танці з зірками". Ця дівчина довго і тяжко працювала, щоб досягти успіху в кар'єрі, і пережила чимало випробувань в особистому житті.

Сьогодні, 18 червня, Ксенія Мішина відзначає день народження. У нашому матеріалі ви знайдете цікаві факти з біографії зірки, яка встигла підкорити серця багатьох українців. Читайте та дізнавайтесь більше деталей з життя знаменитої актриси!

10 цікавих фактів з життя Ксенії Мішиної

Біографія Ксенії Мішиної, фото
Фото: instagram.com/misha.k.ua/

Дата народження Ксенії Мішиної 18 червня 1989 року. Місце — Севастополь. Вік — 35 років. Знак Зодіаку — Близнюки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ксенія славиться не лише винятковим талантом, а й неймовірно гарною зовнішністю. Перш ніж стати актрисою, вона пробувала свої сили в модельному бізнесі та брала участь у конкурсах краси. Зріст Ксенії Мішиної — 168 см, а вага — 48 кг.

Фігура Ксенії Мішиної, фото
Фото: instagram.com/misha.k.ua/
Фігура Ксенії Мішиної, фото
Фото: instagram.com/misha.k.ua/

Мама Ксенії — бухгалтер, а батько — програміст. Батьки хотіли, щоб Ксюша пішла шляхом своєї матері та навіть порадили їй вступити на економічний факультет. Проте мрія про кар'єру актриси виявилися набагато сильнішою.

Ви точно знаєте, де знімалася Ксенія Мішина. Однією з найзнаменитіших ролей цієї актриси є Лідія Шефер у серіалі "Кріпосна". Також фільмографія зірки налічує такі стрічки, як "Сусідка", "Спокуса", "Справжній Санта", "Мовчання", "Шуша", "Ти тільки мій", "Сашина справа", "Сліди, що зникають" і т.д.

Фільмографія Ксенії Мішиної, фото
Фото: instagram.com/misha.k.ua/
Ксенія Мішина в серіалі Кріпосна, фото
Фото: instagram.com/misha.k.ua/

Заради кар'єри Мішина готова йти на чималі жертви. Розкішні сукні з серіалу "Кріпосна" важили близько 10 кг і залишали на тілі актриси синяки, подряпини та навіть набряки.

У 2019 році Мішина стала переможницею шоу "Танці з зірками", де вона змагалася у парі з танцюристом Женею Котом. Також Ксенія намагалася знайти свою другу половинку на проєкті "Холостячка", проте любовна історія, яка зав'язалася на екрані, не мала успіху.

Зірка "тане" від чоловіків із татуюваннями. Проте сама Ксенія поки що не готова зробити тату.

Ксенія Мішина у звичайному житті, фото
Фото: instagram.com/misha.k.ua/

Ксенія Мішина не з чуток знає ціну гарного життя. Акторка сама забезпечує своїх батьків та сина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Особисте життя Ксенії Мішиної — досить заплутана та болісна тема. Бувши студенткою Ксенія народила сина Платона. Батьком хлопчика став одружений чоловік, проте ще під час вагітності актриса усвідомила, що припустилася помилки та пішла від нього. Довгі роки колишній чоловік не виходив на зв'язок з дитиною і лише під час повномасштабної війни несподівано повернувся в життя Ксенії, щоб налагодити стосунки з Платоном, проте знову зник із їхнього життя.

Ксенія Мішина з сином, фото
Фото: instagram.com/misha.k.ua/
Син Ксенії Мішиної, фото
Фото: instagram.com/misha.k.ua/

Також Ксенії Мішиної вдалося побудувати стосунки на проєкті "Холостячка" з коміком Олександром Еллертом. Їхня історія радувала серця багатьох шанувальників і всі щиро чекали, що Ксенія вийде заміж за Сашка, проте через рік пара розлучилася. За словами актриси, Еллерт всіляко принижував її у стосунках. З ким зараз Ксенія? Ходили чутки, що актриса крутила роман зі Славою Дьоміним. Але наскільки наразі відомо, то Мішина зустрічається зі своїм фітнес-тренером Сергієм Пилькевичем.

Особисте життя Ксенії Мішиної, фото
Фото: instagram.com/misha.k.ua/
Стосунки Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта, фото
Фото: instagram.com/misha.k.ua/
Хлопець Ксенії Мішиної, фото
Фото: instagram.com/misha.k.ua/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про блогера та актора Богдана Буше. Виявляється, він втікав з побачень та отримував погрози від фанаток.