Майже 30 років на сцені! Як змінився зовнішній вигляд Наталії Могилевської від початку музичної кар'єри (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська артистка Наталія Могилевська вже майже 30 років тішить  глядачів своїм співочим талантом. Вона справжня вітчизняна ікона поп-музики.

48-річна Могилевська 28 років тому вирішила пов'язати своє життя зі сценою та почала шлях на олімп українського шоу-бізнесу. За цей період Наталія випустила неймовірну кількість хітів та синглів. Редакція ТСН пригадала, як впродовж років на сцені змінювався зовнішній вигляд співачки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Свою кар'єру Наталія розпочала у 1995 році. Тоді вона виступила на фестивалі "Червона рута" і їй вдалося отримати диплом. Згодом артистка перемогла на фестивалі "Слов'янський базар". Цікаво, що справжнє прізвище Могилевської - Могила, проте під час вибору псевдоніма вона вирішила доповнити його, аби добитися милозвучності.

Майже 30 років на сцені! Як змінився зовнішній вигляд Наталії Могилевської від початку музичної кар'єри (ФОТО) - фото №1
Майже 30 років на сцені! Як змінився зовнішній вигляд Наталії Могилевської від початку музичної кар'єри (ФОТО) - фото №2

У 1997 році Могилевська вразила своїм альбомом "Ла-ла-ла". Через рік вона починає сама себе продюсувати. Того ж року виходить ще один сольник під назвою "Тільки я".

Майже 30 років на сцені! Як змінився зовнішній вигляд Наталії Могилевської від початку музичної кар'єри (ФОТО) - фото №3

У 2000 році музична премія "Золота Жар-птиця" визнає Могилевську кращою співачкою року. Її композиція "Місяць" підкорила всі можливі рейтинги. Також Наталія розвивала і кар'єру телеведучої. У часи нульових вона запам'яталася глядачам завдяки програмі "Шанс".

Пізніше Наталія Могилевська стає ще й продюсеркою. Під її крило потрапляє гурт "Real O", дует "ДиО.фильмы" та Борис Апрель. Загалом, виконавиця запам'яталася завдяки участі у різних шоу, зокрема таких як: "Голос країни. Діти", "Ліга сміху", "Танці з зірками".

Майже 30 років на сцені! Як змінився зовнішній вигляд Наталії Могилевської від початку музичної кар'єри (ФОТО) - фото №4

Зауважимо, що за останні 28 років Наталія дуже змінилася. Вона експериментувала зі своєю зовнішністю, змінювала зачіски, приміряла різноманітні види макіяжів. Також Могилевська вражала тим, що доволі часто перефарбовувала волосся.

Але по-справжньому, зірка приголомшила своїх шанувальників тоді, коли скинула зайві кілограми. Сталося це перед участю у новому сезоні "Танців з зірками". Наталії в цьому допомогли спорт та здорове харчування.

Майже 30 років на сцені! Як змінився зовнішній вигляд Наталії Могилевської від початку музичної кар'єри (ФОТО) - фото №5

Щодо особистого життя, то Наталія була двічі заміжньою. Першим її чоловіком був бізнесмен Дмитро Чалий, з яким вона прожила лише рік. Другим обранцем став підприємець Єгор Долін. З ним вона прожила 5 років.

Наразі виконавиця перебуває в стосунках з чоловіком, якого звуть Валентин. Більше про його нічого невідомо, адже вона приховує його особистість.

Майже 30 років на сцені! Як змінився зовнішній вигляд Наталії Могилевської від початку музичної кар'єри (ФОТО) - фото №6

Під час широкомасштабного вторгнення росії в Україну Наталія не виїжджала з Києва. Вона систематично влаштовує благодійні концертні акції та усіляко підтримує українську армію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталя Могилевська проїхалася в київській електричці, де заспівала для пасажирів.  Виявилося, в одному з вагонів артистка знімала кліп.