Не любить, коли її оголену знімають: Дорофєєва зізналася, чому не ходить на громадські пляжі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська виконавиця Надя Дорофєєва, яка приголомшила  новою піснею про кохання,  зізналася, чому не може з'являтися на громадських пляжах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, всьому виною рівень впізнаваності та публічності української селебритіс. Про це Дорофєєва розповіла 15 жовтня у бесіді для YouTube-платформи радіо  "Люкс ФМ".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, Надя заявила, що була останній раз на пляжі у Одесі. Дорофєєвій не сподобалося, що її знімали на камеру. Зірка каже:

На пляж мені вже неможливо ходити. Останній раз, коли я була в Одесі на пляжі, ми пішли на пірс, і все це відео, як я купалася і ходила, воно є в YouTube. І після цього я зрозуміла, що мені таки треба ходити туди, де нікого немає. Бо не дуже приємно, коли тебе наближають – зумами знімають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Надя Дорофєєва розповіла, що заважає їй народити. Зокрема, зірка багато говорила про надзвичайну завантаженість на роботі та постійні стреси. Однак, попри все це, селебритіс все ж хоче в майбутньому стати мамою.