Максим Галкін виїхав з Ізраїлю. Де зараз комік? (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий російський гуморист Максим Галкін, який висловив свою підтримку Україні та став для влади рф іноземним агентом, з  кінця лютого минулого року мешкає в Ізраїлі. До речі, Галкін висловив свою підтримку  країні, коли на неї напало угрупування ХАМАС.

Бойові дії в Ізраїлі Максим разом зі своєю зірковою дружиною Аллою Пугачовою та двома дітьми зустрів в укритті. Пізніше в мережі з'являлися публікації, в яких говорилося про те, що зіркова пара нібито покинула Ізраїль, однак Максим спростував всі ці повідомлення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Галкін висловив свою безкінечну підтримку країні та навіть говорив, що якщо знадобиться, він може захищати Ізраїль зі зброєю в руках. Про те, що подружжя може покинути країну, в якій живе понад рік, навіть мови не йшло.

Однак вчора, на офіційній сторінці в Instagram комік зізнався, що нині перебуває на Кіпрі. Там у нього запланований концерт в Лімассолі. Пізніше відбудеться ще низка концертних шоу у Польщі, Молдові та Великобританії.

Зауважимо, що Галкін не став говорити де знаходиться його дружина та діти Ліза і Гаррі. Новина про від'їзд Максима з Ізраїлю очікувано підштовхнула росЗМІ на хейт у бік артиста. У зв'язку з цим, він закрив можливість коментувати свій пост.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали Про те як Максим Галкін розповів що змінив громадянство. Артист заявив, що має європейський паспорт, який дозволяє йому проживати у багатьох країнах.