"Я люблю Тіма, дуже його поважаю": Белуччі вперше пройшлася червоною доріжкою з Бертоном (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита італійська актриса  Моніка Белуччі, яка цього року підтвердила інформацію про стосунки із знаменитим американським кінорежисером  Тімом Бертоном, вперше публічно показалася на людях з новим коханим. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це стало відомо з повідомлення авторитетного видання  Daily Mail. Як виявилося, закохані пройшлися червоною доріжкою на 18-му Римському кінофестивалі в рамках прем'єри стрічки "Diabolik Chi Sei".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зауважимо, що це перша поява Белуччі та Бертона в публічному просторі в якості пари. Нагадаємо, що Моніка раніше заявила про почуття до Тіма під час фотосесії для видання Elle France.

Що я можу сказати...Я рада, що зустріла чоловіка, по-перше. Це одна з тих зустрічей, які зрідка трапляються у житті... я знаю чоловіків, я кохаю його, і тепер ще познайомлюсь з ним як з режисером — нова пригода починається. Я люблю Тіма, дуже його поважаю. Обожнюю той світ вигаданих монстрів, який він створив. Ідея, що ми можемо навіть темні аспекти перетворити на щось світле. Фільми Бертона про це,

— сказала Белуччі, яка працюватиме з Бертоном над продовженням стрічки "Біттлджус".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка “Русалоньки” з бойфрендом вражали на червоній доріжці у Лондоні. Пара мала ефектний вигляд у своїх образах.