Сестра Софії Ротару розсекретила, де та з ким зараз мешкає легендарна артистка

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Молодша сестра Народної артистки України Софії Ротару Ауріка Ротару розповіла, чим займається її старша сестра та де і з ким мешкає. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що останнім часом в мережі активно поширювалася інформація про те, що Софія Михайлівна проживає в Італії. Потім говорилося, що співачка мешкає у США, проте Ауріка Михайлівна вирішила розвіяти всі ці чутки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, сестра народної артистки України зізналася, де зараз перебуває легендарна виконавиця. Окрім того, вона повідомила, з ким мешкає Ротару.

Соня – під Києвом, у своєму будинку, як завжди. Син Руслан – із нею. Так було й раніше – вони живуть там усі разом, як у минулі роки,

–  зауважила  Ауріка Ротару в коментарі Obozrevatel.

Сестра Софії Ротару розсекретила, де та з ким зараз мешкає легендарна артистка - фото №1

Зазначимо, що відносно нещодавно, Софія Ротару з'являлася в Києві. Зокрема, вона приїздила для того, щоб відвідати могилу покійного чоловіка.

Сестра Софії Ротару розсекретила, де та з ким зараз мешкає легендарна артистка - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як онук Софії Ротару втік з України. 7 березня 2022 року сина Софії Ротару Руслана та онука Анатолія спіймали на кордоні з Молдовою. Відомо, де нині живе Анатолій Євдокименко.