Лишень одна каблучка за 25 тисяч євро: Юлія Верба розсекретила, скільки коштує її повсякденний образ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скандальна блогерка Юлія Верба, яка готується вийти заміж, зізналася, в яку суму оцінюють її гардероб, включно з аксесуарами. Інфлюенсерка розсекретила, які бренди є в її колекції та скільки коштує повсякденний образ однієї з найпопулярніших блогерок країни.

Інформацією про це поділився Ніколас Карма у своїй постійній рубриці "Скільки коштує Look?" для Instagram. Блогер зустрів своїх колег на вулиці та детально розібрав образи дівчат ледь не на точний чек. Серед його нових героїнь опинилася Юлія Верба, Ліна Сидор і Настя Іванишин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, загалом повсякденне вбрання скандальної блогерки Верби коштувало понад 30 тисяч євро. Найдорожчою виявилася каблучка у формі змії від Bulgari, вартість якої становить 25 тисяч євро. Сумочка Dior обійшлася Юлі в 5 тисяч євро, кеди від того самого бренду - 900 євро, а окуляри - 400 євро. Найдешевшою в її образі виявилася сукня, яку вона отримала за рекламу магазину, її вартість близько 850 гривень.

Варто зазначити, що також Верба похвалилася прикрасами Cartier, але їхню вартість розкривати не стала. Замість цього блогерка похвалилася автомобілем Mercedes-Benz S-Class 580 2023 року, на який вона витратила 200 тисяч гривень.

А ось аутфіти подруг Юлії були скромнішими. Ліна Сидор розповіла, що витратила близько 16 тисяч гривень на окуляри Gucci, 6 тисяч на ботфорти, а на сумку Jacquemus - 40 тисяч. А ось Настя Іванишин показала окуляри за 12 000 гривень, сумку Gucci за 2500 євро, взуття за 700 євро, а також штани та кофтинку, які обійшлися їй у 2500 і 2000 гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як скандальна Юлія Верба  показово пригнала автівки для ЗСУ  та влаштувала фотосесію біля нульової лінії фронту. Цього разу, не приховуючи від аудиторії, вона придбала автомобілі для евакуації поранених на Запорізькому напрямку.