"Якщо ти ще раз скажеш, що тебе били, я приїду додому, і ти отримаєш п*зди": Лєра Мандзюк ошелешила історією з сімейного життя (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська  акторка "Жіночого квартала"  та переможниця "Розсміши коміка 13" та 14 Лєра Мандзюк неприємною історією зі свого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, в інтерв'ю Маші Єфросиніній, Лєра повідомила, що її старший брат часто бив її. Ця історія є надзвичайно сумною, адже Мандзюк не бачить нічого страшного. позаяк вона виросла в селі, і за її словами, це традиційне життя будь-якої сільської родини, в якій у людей немає психологічного розвитку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Акторка зізналася що її батько часто вживав алкоголь та підіймав руку на свою дружину (матір Лєри). Окрім того, старші брати та сестри також отримували порцію кривди.

Талановита стендаперка пригадала, що у деяких своїх виступах використала історію з життя, коли над нею здійснювали фізичне насилля. Після цього її брат  висловив свої погрози:

Якщо ти ще раз скажеш, що тебе били, я приїду додому, і ти отримаєш п*зди. Значить, ми тебе мало били.

- cказав кривдник.

Мандзюк зізнається, що вона готова вибачити найріднішим людям, однак ніхто з них про це ще не просив її. Лєра допускає, що вони навіть не усвідомлюють своєї провини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про 10  несподіваних фактів з життя української гумористки Лєри Мандзюк. Ці факти вас точно здивують.