"Якщо когось це тригерить, вибачте, будь ласка": Заріцька з гурту KAZKA пояснила, чому не забере літеру Z із назви (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка та солістка фольк-гурту "KAZKA" Олександра Заріцька здивувала своєю реакцією на закиди щодо того, що вони з командою ніяк не наважаться на те, аби змінити латинську літеру "Z" у назві гурту на українську "З".  Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Саша розповіла у інтерв'ю українському журналісту та блогеру Славі Дьоміну. Бесіда з виконавицею вже розповсюджена на ютуб-каналі Дьоміна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На запитання Слави про те, чому вона та її команда продовжують використовувати в назві колективу літеру Z, яка стала символом путінського режиму, відреагувала максимально показово. Заріцька заявила, коли змінить назву колективу.

Коли Зеленський виправить свою букву Z,

– сказала виконавиця, вочевидь, маючи на увазі, що Instagram-сторінка Зеленського називається zelenskiy_official.

Мене взагалі не турбує це питання, тому що воно не першочергове. Мене це просто бісить, тому що люди не займаються тим, що реально треба, а займаються такою "діччю".  Якщо когось це тригерить, вибачте, будь ласка. Ми ніяк не пов'язані із цими терористами. Ми просто гурт. Так називаємося.

- підсумувала артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, Олександра Заріцька чуттєво привітала коханого з днем народження.  Відповідні кадри артистка розповсюдила у себе в Instagram-stories.