"Був проведений спеціальний чин": священнослужитель Юстин Бойко розповів, що зробили з церквою після зйомок кліпу Жадана і Соловій (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Однією з нашумілих новин сьогоднішнього дня стала інформація про те, що в Андріївській греко-католицькій церкві, яка знаходиться у Львові, довелося проводити своєрідний обряд відмолювання. До речі, все через нашумілий кліп українського письменника Сергія Жадана та Христини Соловій.

Про це повідомило видання  РБК-Україна. Редакція послалася на розлогий коментар священнослужителя УГКЦ Юстина Бойко, який він дав в ефірі телепрограми "Говорить Великий Львів".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Юстин зізнався, що під час зйомок відеороботи на кліп "Серце" храм було осквернено, адже вони (вочевидь, річ іде про Христину Соловій та Сергія Жадана) які розверталися спинами до престолу", та ще й при цьому були "у відвертому одязі".

Оскільки церква була осквернена, бо цей вчинок прирівнюється до осквернення, ми вночі молилися від осквернення церкви. Був проведений спеціальний чин,

- констатував Юрій.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Жадан та Христина Соловій запремʼєрили спільний кліп. Однак, церква наполягає на його видаленні.