Через два місяці після розлучення: знаменита Софі Тернер здивувала новим бойфрендом-аристократом (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита британська акторка, зірка серіалу "Гра престолів" Софі Тернер, цілком можливо, перебуває у новому романі після розриву стосунків з музикантом із США Джо Джонасом.

Зокрема, шоубізнесовий бомонд підозрює, що Софі перебуває у стосунках із представником британського аристократичного роду Перегріном Пірсоном.  Зауважимо, що можливі закохані провели спільний час у столиці  Франції (Парижі), куди Пірсон та Тернер поїхали на Кубок світу з регбі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікаво, що журналісти The Sun навіть змогли  зафіксувати  Софі та Перегріна за поцілунками та зробили відповідні світлини. При цьому, варто зауважити, що в кадрі не видно облич зірок.

Через два місяці після розлучення: знаменита Софі Тернер здивувала новим бойфрендом-аристократом (ФОТО) - фото №1

Варто нагадати, що лише у вересні Софі повідомила, що розлучається з Джонсоном. З ним у шлюбі у 27-річної знаменитості народилося дві доньки.

До речі, на розлучення подав саме Джонас, а Софі про розрив стосунків дізналася нібито із новин у ЗМІ. А от можливий бойфренд Софі Перегрін Пірсон теж розлучився зі своєю обраницею Марією-Олімпією, і теж зробив це у вересні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Софі Тернер після розлучення змінилася до невпізнання.  Ймовірно, трохи відволіктися від проблем вона вирішила в салоні краси, а новий етап свого життя почати з нової зачіски.