Врізався у стіну піцерії: голлівудський актор пережив тяжку ДТП, яку сам же і спричинив (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий голлівудський актор Алан Рак, відомий завдяки серіалу "Спадкоємці" став одним з негативних героїв ДТП у Голлівуді. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, 67-річний артист якимось чином на своєму пікапі в'їхав у стіну піцерії "Raffalo's Pizza", яка знаходиться на перехресті проспекту Ла Бреа та бульвару Голлівуд. Прикрий інцидент стався 31 жовтня приблизно о дев'ятій годині вечора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

З відео, яке було  розповсюджено  авторитетним таблоїдом TMZ неозброєним оком видно, що електромобіль Алана дуже серйозно в'їхав у будівлю. Його транспортний засіб в буквальному сенсі застряг посеред цегляної стіни.

Відтак, підсумовуючи зауважимо, що внаслідок інциденту постраждало двоє осіб. Однак, зазначимо, що лікарі оцінили стан постраждалих як задовільний. Цікавим є те, що правоохоронцям вдалося виявити, що Рак  перебував у тверезому стані.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дантес розповів, як потрапив у ДТП, а нахабна фанатка вирішила цим скористатися.   Найбільше Дантеса засмутив не факт аварії, що трапилася з ним, а те, що під час оформлення ДТП, до нього підійшла шанувальниця і попросила зробити спільне фото.