"Офіційний дозвіл є": Федишин зізналася, як саме її чоловік перетнув український кордон

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська артистка Ірина Федишин розповіла, чому її обранець разом з нею залишив територію України. Через це на співачку звалилося багато хейту.

Зокрема, безпосередньою причиною цього стали яскраві сімейні фото, які Федишин розповсюдила на своїй офіційній сторінці в Instagram . Як бачимо з кадрів, селебритіс знаходилася у Барселоні разом з коханим та дітьми.

Читати також Максим Галкін виїхав з Ізраїлю. Де зараз комік? (ВІДЕО)

Однак не всі користувачі оцінили сімейні кадри. Деякі юзери почали відверто критикувати Ірину та її чоловіка та за сумісництвом продюсера, Віталія Човника. Користувачі закидали знаменитість запитаннями, типу:

"Цікаво, а як чоловік перетнув кордон?", "А для чого публікувати такі фото? Коли чоловіків інших жінок за півтора року навіть у відпустку додому не відпускають, ви фотографуєтесь в Барселоні", "Як чоловік зміг виїхати?".

Федишин не змогла не відреагувати на такі закиди. Вона заявила, що їхня родина неабияк допомагає ЗСУ.

Тут декілька дописувачів пишуть дурниці. Ви при своєму розумі? Що так все перекручуєте? Поїхали офіційно, щоб заробити кошти для ЗСУ. Заробили і купили з цієї поїздки 100 дронів і не тільки. Бо зараз навіть на один дрон зібрати складно, в тому числі і за кордоном. Поїдьте і спробуйте. Хто вам заважає? І офіційний дозвіл у Віталія є, виїхав з дозволу Міністерства і ніхто не ховається. Вже не один раз виїжджав і постійно повертається. І цього разу повернувся і вже в Україні. Заспокойтеся. Для чого виписувати образливі коментарі і так знецінювати працю людей? Віталій співзасновник благодійного фонду Ірини Федишин і робить величезну роботу для України. Окрім організації благодійних концертів, постійно працює із запитами військових,

- резюмувала знаменитість.

"Офіційний дозвіл є": Федишин зізналася, як саме її чоловік перетнув український кордон - фото №1
"Офіційний дозвіл є": Федишин зізналася, як саме її чоловік перетнув український кордон - фото №2

Читати також "Забрати громадянство". Володимир Остапчук виїхав з України заради грошей, чим розлютив фоловерів (ВІДЕО)

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Федишин після зупинки чеськими полісменами мало не стала жертвою ДТП. Зірка, очікувано налякалася.