Чекати - менше року: Саша Заріцька з гурту "KAZKA" назвала дату майбутнього весілля (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська виконавиця Саша Заріцька, яка зізналася, де планує провести свою весільну церемонію, потішила своїх фоловерів радісною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як стало відомо, Заріцька вже остаточно вирішила, коли саме вийде заміж за музиканта Павла Тараненка. Про це фронтвумен фольк-гурту "KAZKA"  зізналася в бесіді для проєкту "33 питання" на радіо Lux.FM.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, Саша повідомила, що їхнє з Павлом весілля відбудеться наступного року у червні. Така дата пояснюється тим, що пара плекає надію, що до того часу на території України закінчиться війна. Окрім того, Заріцька повідомила, яку локацію обере для найщасливішого дня у її житті.

Наше весілля, мені здається, має бути дуже інтимне. Якась така лісова історія, відкритий простір, дерева, ліхтарики,

- сказала артистка.

Зауважимо, що Олександра також шокувала відвертим зізнанням щодо своїх побоювань відносно ведучого на весіллі. Співачка поки що не вирішила, хто буде проводити її весілля. Вона боїться, що їй самій доведеться рятувати своє весілля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександра Заріцька з гурту "KAZKA" пояснила, чому не забирає літеру Z із назви колективу. Солістка поставила умову, за якої зробить це.