У переписках кожен день: Сергій Танчинець розповів, як підтримує зв'язок з дітьми (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фронтмен відомого українського гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець здивував зізнанням про те, як часто він спілкується зі своїми дітьми,  які нині мешкають за кордоном. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, про це Танчинець розповів  в ефірі Сніданку з 1+1. 41-річний музикант поділився, що спілкується з донькою та сином по телефону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сергій заявляє, що спілкування на відстані дає про себе знати. Однак, попри все Танчинець намагається віддавати весь свій вільний час дітям. Зокрема, артист розповів, що з донькою спілкується кожен день.

Зв'язок підтримую через сучасні засоби комунікації: телефон і відеозв'язок. Різниця у часі, особливо коли у дорозі. Але кожні два-три дні ми обов'язково зв'язуємося. У переписках з Настею (донькою) ми кожний день,

–  поділився  співак.

Дуже сумую за ними. На щастя, вони прилітають на новорічні свята. Ми з ними поїздимо до батьків моїх, Ганни і проведемо багато часу разом,

- додав артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Танчинець   розлучився з дружиною напередодні річниці. У шлюбі з дружиною Танчинець прожив 15 років.