"Тут немає цієї хвороби взагалі!": Полякова назвала діагноз своєї доньки, якій раптово стало зле на Занзібарі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно розповіла що її старша донька Маша захворіла на невідому хворобу під час спільного відпочинку на Занзібарі, розсекретила діагноз доньки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Оля розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram Stories. Як бачимо, на світлині, яку розповсюдила співачка, видно, як вони з Машею відпочивають удвох на пляжі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, 44-річна Полякова поділилася, що у 18-річної дівчини діагностували жовчнокам'яну хворобу. Окрім того,  виконавиця додала, що ця хвороба абсолютно не притаманна для африканської місцевості.

У Маші пішов з жовчного маленький камінчик. Жовчнокам'яна хвороба на Занзібарі взагалі не зустрічається. Уявляєте? По-перше, це їжа, а по-друге, п'ятиразовий намаз. Тому тут, на Занзібарі, немає цієї хвороби взагалі,

- поділилася артистка.

Оля Полякова зізналася, на яку хворобу під час відпочинку захворіла її старша донька - фото №1

Думаю, що причиною є британська їжа, яку Маша вживала цілий рік. До цього у неї все було гаразд. Треба слідкувати за своїм харчуванням і здоров'ям,

- підсумувала знаменитість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова висловилася про можливу вагітність своєї доньки. Зірка жартівливо пригрозила Маші.