Назар Грабар назвав серйозну причину, чому багато хто перестав донатити на ЗСУ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Захисник України Назар Грабар, який нещодавно відсвяткував 31-річчя , зазначив, що останнім часом багато хто перестав донатити на допомогу ЗСУ. Танцюрист і модель розповів, що його найбільше обурює, поки він перебуває на фронті. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На початку російського вторгнення Назар Грабар разом із рідним братом, який загинув на війні, став на захист України. Відтоді його перестало турбувати, що відбувається в тилу, адже основним для нього стало питання того, що відбувається на фронті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова про фронт. Військового обурює, коли в публічному суспільстві починають розділяти його на "економічний", "культурний" та інші. А крім того, Назар помітив, що останнім часом дедалі менше людей донатить на ЗСУ. Військовий припускає, що це пов'язано з корупцією. Про це він розповів Микиті Добриніну під час зйомки проєкту "Київ, що тримається".

Ні, фронт, у нас один, а коли кажуть економічний - це називається життя. По суті, ти живеш, спасибі Богу, ти ще донатиш. Багато людей і на донати забило.
Може, по-перше, тому що гроші закінчуються, по-друге - люди втомилися, по-третє, люди бачать, як розкрадається бюджет, у них немає віри, за що ми боремося. Найбільше розчарування - те, що корупція в Україні досягла рекордних вершин під час війни,

- підкреслив Назар Грабар.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Назар Грабар  отримав почесну нагороду за службу  в ЗСУ. 1 червня в міському Бучанському парку відбулася церемонія нагородження під час концерту-реквієму "Об'єднані заради перемоги", де Назара Гарбара було нагороджено почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ "Сталевий хрест".