"У мене там немає нікого і нічого": Олексій Суханов розповів, чи спілкується з родичами з рф

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український телеведучий Олексій Суханов, який дуже багато років живе в Україні, насправді сам родом з росії. Нещодавно він висловився, як ставиться до родичів, які досі проживають на території країни-агресора. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нагадаємо, Суханов вже встиг отримати український паспорт. Рішення стати українцем він прийняв якраз на початку повномасштабного вторгнення рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про те, хто залишився з родичів у Олексія Суханова у росії, телеведучий розповів в інтерв'ю "Обозревателю". Як виявилося, у Олексія майже не залишилося рідних у країні-терористці. Він заявив, що немає жодного бажання спілкуватися зі своїми вчорашніми родичами.

Я не хочу спілкуватися з тими, хто там живе, родичі це чи просто знайомі. У мене там немає нікого і нічого. За винятком двох людей - бабусі і дідуся. Але вони вже в іншому світі, і я перед ними чесний. Думаю, мною пишаються. Кожен день про них згадую – це єдині люди, яких мені не вистачає. Я не вірю в будь-яку можливість розквіту так званої росії. Не вірю в те, що ця країна коли-небудь може стати цивілізованою. Не вірю в чинну силу російської культури. Не поділяю представників цієї країни на хороших і поганих. Вони для мене пристосуванці або імпотенти – нехай вибирають, третього не дано,

- сказав ведучий.

"У мене там немає нікого і нічого": Олексій Суханов розповів, чи спілкується з родичами з рф - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олексій Суханов розсекретив, що зробив зі своїм російським паспортом. За словами Олексія, вже тривалий час він користується виключно українськими документами, так як одного разу він остаточно вирішив розпрощатися з усім, що пов'язує його з рф.