"Слава та пошана нашим воїнам": зірки українського шоу-бізнесу вітають наших захисників (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сьогодні, 6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил. У мережі всі українці вітають своїх захисників з професійним святом.

До привітань долучилися і зірки вітчизняного шоу-бізнесу. Українські селебритіс дякують військовослужбовцям за їхні титанічну працю, завдяки якій ми маємо можливість жити у вільній країні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Гурт "Антитіла"

З Днем Збройних сил України! Віримо. Підтримуємо та допомагаємо. Так переможемо! Пам'ятаємо кожного і кожну, хто пішов на щиті у цій боротьбі,

— привітав воїнів колектив.

Тарас Цимбалюк

Український актор заявив, що сьогоднішнє свято для нього більш вагоме ніж Новий рік чи Різдво. Зокрема, він написав:

Ніколи не думав, що будуть свята вагоміші за Новий рік чи Різдво…З Днем Збройних сил України! Низький уклін! Слава Героям!

Дар'я Петрожицька

"Безмежна вдячність нашим захисникам і захисницям! Кожен день! Кожну хвилину! Кожну секунду! Навіки! Слава ЗСУ! Слава Героям!"

– написала вдячна акторка.

Ірина Горова

651 день війни. Ми стоїмо і наступаємо завдяки сміливості, рішучості та самовідданості наших воїнів — захисників та захисниць. Ми більше не живемо надією, що завтра все скінчиться — ми зріло готові боротися стільки, скільки буде потрібно, допомагаючи і підтримуючи армію та країну! Дякую ЗСУ. Слава та пошана нашим воїнам!

 – зазначала  продюсерка.

Софія Ротару

Артистка не змогла оминути сьогоднішній день і також привітала українських воїнів. Вона розповсюдила картинку у своїх соцмережах, на якій можна побачити зображення Святого Миколая, якому дякує за свята український захисник, тримаючи його на своїх колінах.

"Слава та пошана нашим воїнам": зірки українського шоу-бізнесу вітають наших захисників (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як три легендарні хіпхопери на чолі з Потапом привітали ЗСУ потужним треком "АРТАН".   В основу тексту лягло гасло підрозділу  "Знаємо, знаходимо, знищуємо".