Нова пара у вітчизняному шоу-бізнесі? Мішина заінтригувала близькими стосунками з Дьоміним (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська акторка театру та кіно, зірка серіалу "Кріпосна"Ксенія Мішина, яка розсекретила,  чому не хоче воз'єднання з колишнім, вкотре показалася у компанії блогера та журналіста Слави Дьоміна, чим підігріла чутки про їхній роман. Подробиці - в нашому матеріалі.

Стало відомо, що Ксенія, разом зі Славою та дітьми провели час за містом у пошуках печери. Зокрема, на своїй сторінці в Instagram-Stories 34-річна селебритіс  розповсюдила світлину, в якій продемонструвала їхній "незакритий зі Славою гештальт перед дітьми".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Нова пара у вітчизняному шоу-бізнесі? Мішина заінтригувала близькими стосунками з Дьоміним (ФОТО) - фото №1

Як виявилося, раніше вони вже їздили до Витачевської каплиці, однак ту печеру знайти, на жаль, тоді не вдалося. Цього разу у пари все ж вийшло закрити гештальт. Зазначимо, що прогулянка відбувалася у темну пору доби. Мішина зізналася, що була трохи налякана.

Нова пара у вітчизняному шоу-бізнесі? Мішина заінтригувала близькими стосунками з Дьоміним (ФОТО) - фото №2

Кадри, які після поїздки розповсюдили зірки, виглядали максимально щасливими. Зауважимо, що діти Дьоміна та Мішиної теж встигли подружитися. Загалом пара виглядає, як щаслива родина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Ксенія Мішина розсекретила свою вагу. Знаменитість розповіла, як тримає своє тіло в тонусі.